Ce mai facem în proiectul dedicat Neurochirurgiei Pediatrice?

Au trecut aproape 4 ani de colaborare între Asociația Comunitatea Noastră și Secția de Neurochirurgie Pediatrică a Spitalului M. Curie. Să ne reamintin în ce constă această colaborare.

Colaborarea se desfășoară sub forma Proiectului de susținere a Secției de Neurochirurgie Pediatrică.  Eforturile echipei de proiect s-au concentrat până acum pe strângerea de fonduri din 2%  (3.5%) și donații și s-a acoperit achiziția de materiale și aparatură, care nu puteau fi cumpărate în timp util de către spital. Dar proiectul mai presupune și posibilitatea de a susține formarea continuă a personalului medical.

Și acum veți spune că suntem ”alții” care strâng bani pentru ceva…

Pentru noi, echipa de proiect, și pentru prietenii proiectului, contează foarte mult să știm că am contribuit la buna îngrijire a copiilor cu nevoi neurochirurgicale, că am ajutat la desfășurarea operațiilor în timp util. Tot destul de tehnic și acest argument.

Pentru noi contează enorm că mai mulți copii care trebuiau operați, au putut fi operați la timp, pentru a le face viața mai bună și pentru a nu avea de suferit neurologic din cauza întârzierii intervenției.

Le mulțumim tuturor prietenilor proiectului pentru sprijinul adus copiilor de pe Secția de Neurochirurgie Pediatrică M. Curie!