Neurochirurgie pediatrică

Programul de strângere de fonduri Neurochirurgia Pediatrică

Programul de strângere de fonduri este destinat achizițiilor de consumabile și aparate pentru Neurochirurgia Pediatrică M. Curie (când nu pot fi achiziționate în timp util de către spital).

Cum a început Programul de strângere de fonduri Neurochirurgie Pediatrică?

”Neurochirurgia Pediatrică M. Curie este locul unde se caută vindecare pentru copiii cu hidrocefalie, cu spina bifida, cu traumatisme accidentale, cu malformații ale coloanei vertebrale și cu tumori aflate în creier sau pe coloana vertebrală.

Neurochirurgia Pediatrică nu este un loc ușor de cuprins cu gândul. Nici pentru cei din afară, care nu se confruntă cu un copil bolnav, nici pentru cei dinăuntru, … .”

Așa începe articolul scris de Tina Petrăreanu în februarie 2021.

Citește continuarea aici, pentru a afla cum a început acest program: https://tinapetrareanu.wordpress.com/2021/02/12/programul-de-fundraising-pentru-neurochirurgia-pediatrica-si-tombola-lunara/?fbclid=IwAR0gZgsLGsk015E0PFfGYcDmBKFnlnx1yALInLq-5t2lhQVIn_N1jhvEoUU .

oameni program strangere de fonduri

Oamenii din spatele Programului de strângere de fonduri

Programul de strângere de fonduri funcționează pentru susținerea unei rezerve financiare, destinată achizițiilor urgente.

Oamenii din spatele Programului de strângere de fonduri sunt voluntari. Voluntari care au intrat măcar o dată pe Secția de Neurochirurgie Pediatrică, voluntari care au auzit despre copii care au fost internați pe secția din Spitalul M. Curie.

Cei mai mulți oameni aflați în spatele Programului sunt ca tine. Sunt donatori ocazionali sau lunari. Sunt donatori în cadrul Tombolei lunare. Vezi detalii aici: https://terana.ro/produs/biletul-donatie-la-tombola-neurochirurgiei-pediatrice/ .

Donatorii sunt cei care fac posibilă existența rezervei pentru achizițiile urgente. Rezerva de urgență ajută îngrijirea copiilor cu probleme neurochirurgicale. Toți copiii cu probleme sunt astfel operați la timp, cu minimalizarea riscului de sechele neurologice.

Motivele pentru care donatorii ajută la îngrijirea copiilor cu probleme neurochirurgicale sunt:

  • programul nu presupune costuri de personal
  • programul presupune costuri administrative minime
  • programul este desfășurat de voluntari
  • programul răspunde nevoii de achiziții urgente din 2016.

Dacă te numeri printre voluntarii din program sau printre donatori, îți mulțumim!

Dacă ai ales să citești acest articol și să afli despre program, îți mulțumim!

Poți citi mai multe despre Programul de strângere de fonduri destinat Neurochirurgiei Pediatrice din Sp. M. Curie aici: https://asociatiacn.ro/category/neurochirurgie-pediatrica/ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *