Copiii internați au nevoie de încurajarea ta

Copiii internați au nevoie de încurajarea ta!

Suntem pe Secția de Neurochirurgie Pediatrică a Spitalului de Copii M. Curie. Chiar dacă cei mai mulți dintre copiii internați sunt însoțiți de un părinte, le fac bine încurajările venite de la tine.

Fiecare copil internat se pregătește pentru o operație pe creier sau pe coloana vertebrală sau tocmai se reface după intervenția chirurgicală. Fiecare copil are emoții și de simte rău înainte de operație. Sau este pe cale să se refacă după operație. Pe lângă copil, părinții sunt și ei tensionați, emoționați, îngrijorați, obosiți.

Mesajul tău ”Copiii internați au nevoie de încurajarea ta!”

Ce ai putea să îi spui unui copil internat la Neurochirurgie Pediatrică pentru a-l încuraja?

Ce ai putea să îi transmiți unui copil care nu se simte bine?

Ce poți spune unui părinte care este îngrijorat pentru sănătatea copilului pe care îl ține în brațe?

Pe copii îi ajută să audă despre exemplele pozitive de copii care s-au însănătoșit.

Pentru copii este important să afle că oamenii se ajută între ei. Doctorii, asistentele și infirmierele lucrează în spital pentru a ajuta fiecare copil în parte să se facă bine.

Pe copiii de până în 11-12 ani îi ajută scurte povești despre personaje bolnave care s-au făcut bine, după ce au trecut de niște întâmplări/ situații dificile.

Ce crezi că te-ar ajuta pe tine să te simți mai bine, dacă ai fi în locul copilului sau a părinților cărora te adresezi?

Răsplata noastră pentru ajutorul tău

Regulamentul înregistrării mesajului ”Copiii internați au nevoie de încurajarea ta!”

Asociația Comunitatea Noastră lansează în aprilie 2021 înregistrarea de mesaje de încurajare pentru copiii internați la Neurochirurgie Pediatrică și părinții lor.

La aceasta poate participa oricine, indiferent de vârstă sau domiciliu.

Etapele participării la înregistrarea de mesaje de încurajare pentru copiii internați:

1. Compui un mesaj de încurajare pentru copiii internați și/sau părinții lor.
  2. Între 1-20 ale lunii trimiți mesajul la 0727855856 (SMS sau pe whatsapp).
  3. Începând cu 23 ale lunii organizăm votarea celui mai simpatic mesaj. Poți invita prietenii să te voteze pe pagina dedicată de pe asociatiacn.ro. Vei primi link-ul către pagina de votare.
  4. În ultima zi a fiecărei luni, vom anunța câștigătorul premiului de popularitate. Acesta va primi o inimă miniaturală care îmbrățișează, prin Poșta Română.
  5. Planificarea de mai sus se pune în mers până la capăt când se adună minim 100 de mesaje înregistrate.
inima Copiii internați au nevoie de încurajarea ta

Numele câștigătorului va fi făcut public pe paginile de socializare ale Asociației Comunitatea Noastră, doar cu acordul acestuia.

Această înregistrare de mesaje se supune politicii de confidențialitate a site-ului asociatiacn.ro.

Mai stai pe gânduri? Mai citește o dată regulamentul și așteptăm cel mai călduros mesaj al tău!

Ce mesaje contează pentru un copil bolnav?

Pune-te în locul copilului și încearcă să simți ce ți-ar face bine să auzi!

Ce cuvinte ți-ar putea aduce alinarea suferinței, dacă ai avea o zi de viață, o lună, un an, 5 ani, 12 ani sau 16 ani?

Știm că nu este plăcut să te pui în papucii cuiva bolnav și de aceea îți mulțumim pentru efort.

Toate mesajele vor fi transmise copiilor internați pe Neurochirurgie Pediatrică și părinților acestora!